Home News Forum Kijk/Luister Sample Sets Vergelijk Benodigdheden Foto's Links Downloads Over ons

 

Hauptwerk installeren

Toon actieve onderwerpen


Berichten: 31

Geregistreerd: 19 jan 2017 21:43

Woonplaats: Barendrecht

Bericht 19 okt 2017 00:37

Hauptwerk installeren

Wie kan mijhelpen bij het installeren van Hauptwerk?
Ik had Hauptwerk free op een laptop draaien en dat werkte prima.
Nu heb ik een pc incl Hauptwerk betaalde versie van iemand over genomen en aangesloten op de zelfde manier als de laptop maar het werkt helaas niet.
Hauptwerk start wel op maar de configuratie met keyboard lukt niet.
Ik denk dat er een instelling niet goed staat??? Zelf heb ik er weinig verstand van dus kom ik er helaas niet uit.
Wie kan mij helpen?

Ps. Op bijgevoegde foto het kastje. Hier zitten mij klavieren met DIN audiokabel op aangesloten. Het kastje zit weer met een usb aangesloten op mijn pc.
Laatst bijgewerkt door Jan79 op 19 okt 2017 07:00, in totaal 1 keer bewerkt.

Berichten: 2878

Geregistreerd: 11 feb 2011 20:42

Bericht 19 okt 2017 06:43

Re: Hauptwerk installeren

Jan je moet dan ook de usb Dongle overgenomen hebben, Let op die dongle staat bij Brett Milan geregistreerd
je moet dus ook de persoonlijke gegevens aanpassen via Milan volgens mij


en met het keyboard bedoel je daarmee het toetsenbord van de pc? of de klavieren van HW?

Berichten: 31

Geregistreerd: 19 jan 2017 21:43

Woonplaats: Barendrecht

Bericht 19 okt 2017 07:11

Re: Hauptwerk installeren

Jan Wim,
Dank voor de info. Ik had inderdaad begrepen dat ik de persoonlijke gegevens van de dongle moet aanpassen. Ik neem aan dat ik dit moet aanpassen op de Sita van Milan.
Ik bedoel de klavieren van het HW.

Berichten: 2878

Geregistreerd: 11 feb 2011 20:42

Bericht 19 okt 2017 08:15

Re: Hauptwerk installeren

de klavieren toewijzen is midi gerelateerd
kijken of de driver van je geluidskaart goed werkt
en in het tabje GENERAL SETTINGS naar MIDI PORTS klikken
en kijken of daar de Midi van je geluidskaart te zien is en aangevinkt is

als dat klopt
dan rechter muisknop op het klavier in de sampleset layout klikken
vervolgens AutoDetect selecteren in dat volgend popup venster druk je de 1e en laatste toets in van je klavier
en druk op Done

normaliter zou het nu moeten werken

Berichten: 31

Geregistreerd: 19 jan 2017 21:43

Woonplaats: Barendrecht

Bericht 19 okt 2017 08:58

Re: Hauptwerk installeren

Ik heb het idee dat hij de MIDI niet ziet. Als ik van vanmiddag thuis ben ga ik het bekijken.
Bedankt voor de info.

Berichten: 31

Geregistreerd: 19 jan 2017 21:43

Woonplaats: Barendrecht

Bericht 19 okt 2017 22:22

Re: Hauptwerk installeren

Bedankt. Het werkt. Hij zag inderdaad de MIDI niet.

Keer terug naar Hauptwerk

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 2 gasten




Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by ST Software for PTF. phpBB.nl Vertaling

 

Copyright (c) 2008 PCorgan.com. All rights reserved. Mail: info@PCorgan.com