Home News Forum Kijk/Luister Sample Sets Vergelijk Benodigdheden Foto's Links Downloads Over ons

 

Opslaglocatie hauptwerk en samplesets

Toon actieve onderwerpen


Berichten: 6

Geregistreerd: 16 dec 2011 16:46

Bericht 08 dec 2017 00:03

Opslaglocatie hauptwerk en samplesets

Beste mensen,

Ik zit met het volgende probleem.
Hauptwerk staat bij mij geïnstalleerd op de lokale schijf (C:)
Deze schijf heeft een capaciteit van 111GB
Na het installeren van twee samplesets krijg ik de melding dat ik geen vrije schijfruimte ter beschikking heb.
Nu heb ik nog twee andere harde schijven (E: & F:)
Kan ik de samplesets ook op de andere schijven installeren. Of kan ik het e.e.a. zonder problemen verplaatsen naar een van de andere schijven?
Bij het installeren van samplesets zie ik geen mogelijkheid om het op een andere schijf te zetten.

Wie kan mij hiermee helpen?

Met hartelijke groet,

Gert-Jan Westerhof
gertjan.westerhof@gmail.com

Berichten: 2872

Geregistreerd: 12 feb 2011 01:09

Bericht 08 dec 2017 00:13

Re: Opslaglocatie hauptwerk en samplesets

de HW bestandsmappenstructuur er als volgt uit:
C:\Hauptwerk\HauptwerkUserData
C:\Hauptwerk\HauptwerkSampleSetsAndComponents
C:\Hauptwerk\HauptwerkInternalWorkingFiles

Als je het Hauptwerk installatie of update programma nogmaals opstart en gekozen wordt voor Custom installatie, dan kun je daar nieuwe paden voor de User data map, Sample sets map en Internal Working Files map opgeven.
Als de C schijf een SSD is, moet je voor HauptwerkInternalWorkingFiles & HauptwerkUserData die SSD (C schijf) kiezen
HauptwerkSampleSetsAndComponents kan op een trage schijf (harddisk) staan; dit wordt alleen gebruikt bij het voro de 1e keer laden van het orgel (het lange laden).
Als je dan OK klik bij de laatste stap, dan gaat HW de betreffende bestanden verplaatsen. Dit duurt dus even.
Daarna gaan de orgels eenmalig door de lage laadprocedure.

Berichten: 6

Geregistreerd: 16 dec 2011 16:46

Bericht 08 dec 2017 09:30

Re: Opslaglocatie hauptwerk en samplesets

Samplesets worden nu geinstalleerd op de F: schijf.
Alleen kan ik de sampleset niet laden in Hauptwerk.
Staat er niet bij als ik op load klik.

Wat gaat er verkeerd?

Berichten: 6

Geregistreerd: 16 dec 2011 16:46

Bericht 08 dec 2017 13:02

Laden sampleset vanaf andere opslag schijf

Mijn samplesets staan geïnstalleerd op de F: schijf.
Alleen kan ik de sampleset niet laden in Hauptwerk.
Staat er niet bij als ik op load klik.

Wat gaat er verkeerd?

M.vr.gr.
Gert-Jan

Keer terug naar Hauptwerk

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast




cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by ST Software for PTF. phpBB.nl Vertaling

 

Copyright (c) 2008 PCorgan.com. All rights reserved. Mail: info@PCorgan.com