Home News Forum Kijk/Luister Sample Sets Vergelijk Benodigdheden Foto's Links Downloads Over ons

 

volume sampleset

Toon actieve onderwerpen


Berichten: 2

Geregistreerd: 15 dec 2017 21:27

Bericht 27 dec 2017 15:40

volume sampleset

hallo.

Ik heb een sampleset geïnstalleerd maar ben de volume vergeten in te stellen op mijn zwelpendaal van mijn orgel.
wie weet hoe ik dit alsnog kan doen het balkje van de volume is ook niet zichtbaar.

HJK

Berichten: 45

Geregistreerd: 05 okt 2015 19:50

Woonplaats: Leusden

Bericht 27 dec 2017 15:45

Re: volume sampleset

Toch maar het mooie boek van Evert-Jan aanschaffen. Daar staat ook dit uitgebreid in. ;) ;)
Met vriendelijke groet,

Henk-Jan Kroeze

Berichten: 742

Geregistreerd: 04 jan 2013 15:20

Bericht 27 dec 2017 16:00

Re: volume sampleset

Als je een zwelpedaal dat op je speeltafel zit wilt gebruiken als volumeregelaar, dan doe je dat in Hauptwerk als volgt:

Menu>>large floating control panels>>Audio, Midi and performance. Klik op het schermpje dat verschijnt met je rechtermuisknop op de slider voor de volumeregeling. Kies "Autodetect...". Beweeg je zwelpedaal heen en weer. Klik op OK.

Dat is het!

Berichten: 2

Geregistreerd: 15 dec 2017 21:27

Bericht 27 dec 2017 20:54

Re: volume sampleset

josq schreef:Als je een zwelpedaal dat op je speeltafel zit wilt gebruiken als volumeregelaar, dan doe je dat in Hauptwerk als volgt:

Menu>>large floating control panels>>Audio, Midi and performance. Klik op het schermpje dat verschijnt met je rechtermuisknop op de slider voor de volumeregeling. Kies "Autodetect...". Beweeg je zwelpedaal heen en weer. Klik op OK.

Dat is het!


super bedank hoor het is gelukt. is toch wel handig ;)

Berichten: 63

Geregistreerd: 21 okt 2015 12:45

Woonplaats: Almere

Bericht 28 dec 2017 15:49

Re: volume sampleset

Joas schreef:
josq schreef:Als je een zwelpedaal dat op je speeltafel zit wilt gebruiken als volumeregelaar, dan doe je dat in Hauptwerk als volgt:

Menu>>large floating control panels>>Audio, Midi and performance. Klik op het schermpje dat verschijnt met je rechtermuisknop op de slider voor de volumeregeling. Kies "Autodetect...". Beweeg je zwelpedaal heen en weer. Klik op OK.

Dat is het!


super bedank hoor het is gelukt. is toch wel handig ;)


Goedemiddag,

Ik heb dat gedaan, in dit geval geprobeerd met " Zwolle" met mn zwelpedaal, maar hoor geen verschil, de regelaar gaat wel heen en weer op het scherm?

groet,
Albert

Berichten: 742

Geregistreerd: 04 jan 2013 15:20

Bericht 28 dec 2017 16:44

Re: volume sampleset

Kun je een screenshot geven? Als de regelaar heen en weer gaat op het scherm zou er echt iets moeten gebeuren met het volume. Kan het zijn dat je de verkeerde regelaar hebt genomen?

Berichten: 63

Geregistreerd: 21 okt 2015 12:45

Woonplaats: Almere

Bericht 29 dec 2017 10:28

Re: volume sampleset

inderdaad Jos, verkeerde schermpje, goed lezen he :twisted: bedankt!

Keer terug naar Hauptwerk

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast




Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by ST Software for PTF. phpBB.nl Vertaling

 

Copyright (c) 2008 PCorgan.com. All rights reserved. Mail: info@PCorgan.com