Home News Forum Kijk/Luister Sample Sets Vergelijk Benodigdheden Foto's Links Downloads Over ons

 

opnemen recorder Hw.

Toon actieve onderwerpen


Berichten: 4

Geregistreerd: 02 jul 2015 11:01

Bericht 21 jan 2018 00:55

opnemen recorder Hw.

Goede dag. Hoe maak ik een opneem kanaal?
Ik weet dat het in de audio group moet zoeken, maar dan?
Wie wil helpen? Gr Dick. Heb HW adv 4.
Is reeds gelukt , het werkt.
Laatst bijgewerkt door flatron op 22 jan 2018 23:51, in totaal 1 keer bewerkt.

Berichten: 420

Geregistreerd: 07 okt 2015 20:35

Woonplaats: Huizen NH

Bericht 21 jan 2018 13:18

Re: opnemen recorder Hw.

Het boek "Hauptwerk in de praktijk" van Evert-Jan vanaf blz 161 behandelt dit zeer uitvoerig, beter dan het hier even in een paar zinnetjes kan worden uitgelegd.

HG

Geert

Berichten: 4

Geregistreerd: 02 jul 2015 11:01

Bericht 29 jan 2018 23:34

Re: opnemen recorder Hw.

Hoi Geert. Hoop ik zeker te doen. En sorry voor de late reactie. Gr Dick

Berichten: 818

Geregistreerd: 04 jan 2013 15:20

Bericht 29 jan 2018 23:49

Re: opnemen recorder Hw.

Volgens mij valt de hoofdzaak toch wel in een paar regels te vatten ;)

* General settings > audio output groups
* Klik "insert" en typ een naam in (bijv. "opnemen")
* klik op OK
* General settings > audio outputs
* klik links op de naam van de groep die je zojuist hebt aangemaakt
* kies onderaan het gewenste recording format. 16-bits zal voor de meeste doeleinden voldoen.
* kies eventueel bij alle andere groepen die je heb aangemaakt voor "recording disabled", tenzij je voor elke groep een aparte opname wilt.
* ga bovenaan naar het tabje "routing and aux mix"
* kies bij de groep die je zojuist hebt aangemaakt bij "output type" voor "aux mixdown..."
* laat bij alle andere groepen (bijv. front en rear, voor zover je ze wilt includeren in je opnames) het output type op "primary output" staan en kies bij "aux send 1 destination" voor de groep die je zojuist hebt aangemaakt
* Klik op OK

Oeps, toch iets meer dan een paar regels. Ik neem aan dat je verder wel weet hoe het opnemen werkt (zo niet, vraag het gerust), en hoop dat ik verder niks vergeten ben
Laatst bijgewerkt door josq op 30 jan 2018 01:17, in totaal 1 keer bewerkt.

Berichten: 3096

Geregistreerd: 12 feb 2011 01:09

Bericht 30 jan 2018 00:53

Re: opnemen recorder Hw.

josq schreef:Oeps, toch iets meer dan een paar regels. Ik neem aan dat je verder wel weet hoe het opnemen werkt (zo niet, vraag het gerust), en hoop dat ik verder niks vergeten ben
Zeker als je er nog 2 vergeten bent ;)

Voor de compleetheid onderstaande ook uitvoeren anders neemt het opname kanaal geen front en rear op:

Zowel de 'Audio Output' van front als rear moeten hun audiosignalen ook naar de mixer sturen. Selecteer daarvoor in het linker schermdeel 'Main output' (front) en ga naar het tabblad 'Routing and aux mix (advancedsettings)'. In het blokje 'Aux sends' moet achter 'Aux send 1 destination:' 'opnemen' komen te staan.
Hetzelfde dus voor rear.

Berichten: 818

Geregistreerd: 04 jan 2013 15:20

Bericht 30 jan 2018 01:18

Re: opnemen recorder Hw.

Dank Evert-Jan! Ik heb de omschrijving aangepast en hoop dat het nu allemaal wel correct is.

Keer terug naar Hauptwerk

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast




Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by ST Software for PTF. phpBB.nl Vertaling

 

Copyright (c) 2008 PCorgan.com. All rights reserved. Mail: info@PCorgan.com