Home News Forum Kijk/Luister Sample Sets Vergelijk Benodigdheden Foto's Links Downloads Over ons

 

Foutmelding bij installatie

Toon actieve onderwerpen


Berichten: 31

Geregistreerd: 16 dec 2011 16:46

Bericht 28 mei 2018 21:09

Foutmelding bij installatie

Beste mede-hauptwerkers,

Bij installeren van Hauptwerk krijg ik de foutmelding die jullie op de afbeelding zien.
Wat kan ik hier aan doen?

Groet,

Gert-Jan
Je hebt geen permissies om de bijlage(n)) in dit bericht te zien.

Berichten: 3136

Geregistreerd: 12 feb 2011 01:09

Bericht 28 mei 2018 21:22

Re: Foutmelding bij installatie

Gert-Jan

Waarschijnlijk geef jij parameters mee aan het installatie programma. En de gebruikte parameters zijn ongeldig.

Je moet gewoon de Windows verkenner openen en dan 2x met de linker muisknop het het Hauptwerk installatieprogramma klikken.

Berichten: 31

Geregistreerd: 16 dec 2011 16:46

Bericht 28 mei 2018 23:30

Re: Foutmelding bij installatie

Is opgelost. Had te maken met de comptabiliteit van Hauptwerk. Deze stond op Windows XP. Dit heb ik veranderd naar Windows 7 en zie daar....hij doet het.....
Alleen nog een probleem met piepjes...daar heb ik net een nieuw bericht over geplaatst.

Berichten: 3136

Geregistreerd: 12 feb 2011 01:09

Bericht 28 mei 2018 23:52

Re: Foutmelding bij installatie

Waarom op XP compatibiliteit gezet??
Normaal kom je daar nooit om die instelling te zetten. En XP wordt al lang niet meer ondersteund door HW.

Keer terug naar Hauptwerk

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast




Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by ST Software for PTF. phpBB.nl Vertaling

 

Copyright (c) 2008 PCorgan.com. All rights reserved. Mail: info@PCorgan.com