Home News Forum Kijk/Luister Sample Sets Vergelijk Benodigdheden Foto's Links Downloads Over ons

 

Hoe kan ik HW5 uitproberen (trial versie)?

Toon actieve onderwerpen


Berichten: 3819

Geregistreerd: 12 feb 2011 01:09

Bericht 02 dec 2019 20:56

Hoe kan ik HW5 uitproberen (trial versie)?

Martin Dyde heeft zo juist op het Engelstalig forum geschreven hoe he HW5 uit kan proberen.

HW5 trial.jpg


Vertaling:

Om te beginnen met de evaluatie van Hauptwerk v5 moet de computer waarop het geïnstalleerd is, verbonden zijn met het internet (in ieder geval kortstondig, om de test te activeren). Als uw Hauptwerk hoofdcomputer niet verbonden is met het internet, maar u hebt een iLok dongle, dan zou u mogelijk in staat moeten zijn om Hauptwerk v5 tijdelijk te installeren op een computer met een internetverbinding, deze te gebruiken om een proefversie te starten (het activeren van de proefversie van uw iLok dongle), dan sluit u Hauptwerk af en verplaatst u de iLok dongle naar uw hoofdcomputer van Hauptwerk (met Hauptwerk v5 geïnstalleerd op de iLok dongle), om de proefversie daar voort te kunnen zetten.

Houd er ook rekening mee dat een internetverbinding nodig is om alle soorten licenties (inclusief Hauptwerklicenties, voorbeeldsetlicenties en proeflicenties) op een iLok-dongle te activeren. Als uw hoofdcomputer van Hauptwerk niet verbonden is met het internet, kunt u uw iLok-dongle tijdelijk verplaatsen naar een computer met een internetverbinding (waarop iLok License Manager is geïnstalleerd) om de licentie te activeren en vervolgens de iLok-dongle terug te verplaatsen naar uw hoofdcomputer van Hauptwerk om daar de nieuwe geactiveerde licentie(s) te gebruiken.

=== einde vertaling ===

HW Free edition om e.e.a. uit te proberen bestaat niet meer in V. Er is nu een evaluatieversie waardoor HW5 voor korte duur getest kan worden.

N.a.v. het bericht van Martin Dyde: als de HW PC niet met internet verbonden is en dat ook niet wilt, moet je HW tijdelijk op een andere PC installeren die wel met internet verbonden is. Daar moet je HW starten om de proefversie te activeren. Daarvoor moet je eerder wel een gratis iLok UserID hebben aangemaakt en de iLok licentie manager op die met internet verbonden PC geïnstalleerd hebben.
De dongel met daarin de tijdelijke HW licentie kun je vervolgens op de HW PC aansluiten. HW kan op de met internet verbonden PC verwijderd worden. De iLok licentie manager nog niet (want misschien ga je HW5 gebruiken en dan heb je hem wel nodig).
Je moet voor de trial in ieder geval een dongle aanschaffen (€ 45 +) als je de HW PC niet met internet wilt verbinden en HW wilt uitproberen. Bevalt HW5 je niet, dan kun je de dongle als 2e hands verkopen nadat je deze van je iLok account hebt losgekoppeld.Wat een omslachtige manier.
Had gewoon een algemene trial licentie aangemaakt. Vervolgens aan iedereen gegeven die HW wilt uitproberen. Dit kan on line als je HW PC met internet verbonden is of op de dongle gezet worden bij off line werken; dus niets geen HW tijdelijk op een andere PC installeren om een probeerversie te activeren. De probeerversie wordt dus òf online òf per dongle serienummer geregistreerd. Je kunt deze trial toch maar eenmalig en max. 14 dagen gebruiken.

En dan nog het probleem dat je HW4.x en HW5 t.b.v. het proberen niet even naast elkaar op je HW PC kunt installeren zonder extra maatregelen.
Je hebt geen permissies om de bijlage(n)) in dit bericht te zien.

Berichten: 3819

Geregistreerd: 12 feb 2011 01:09

Bericht 03 dec 2019 15:43

Re: Hoe kan ik HW5 uitproberen (trial versie)?

Ik heb Martin nog een vraag gesteld over de situatie, dat je HW op een andere, met internet verbonden, PC installeert. Hier zijn reactie.
M.i. is het nu duidelijker geworden.

HW trial2.jpg


Vertaling:
Als u van plan bent om de proef op een iLok-dongle te activeren (zodat u deze vervolgens kunt verplaatsen naar een computer die niet op het internet is aangesloten) dan, nee - op uw internetcomputer hoeft u er alleen maar voor te zorgen dat de iLok-dongle is aangesloten, gebruik dan de 'Sign in'-knop in iLok License Manager (u hoeft geen gebruik te maken van 'Bestand openen van uw Cloud Session'), start dan Hauptwerk v5 op die computer en kies dan voor de optie om de proefversie te activeren op uw iLok-dongle (en niet op iLok Cloud).

Alleen als u van plan was om de proef uitsluitend te gebruiken op computer(s) die allemaal een betrouwbare, altijd actieve internetverbinding hebben, zou u er de voorkeur aan kunnen geven om de proef met iLok Cloud te activeren.

Een dongle is nodig als u van plan bent om de test te gebruiken op elke computer die niet beschikt over een betrouwbare, altijd actieve internetverbinding. Als u een dongle gebruikt, dan wilt u normaal gesproken alle licenties (inclusief tests) op de dongle activeren (in plaats van iLok Cloud), zodat deze licenties en tests kunnen worden gebruikt op uw niet-Internet-verbonden computer(s).
Je hebt geen permissies om de bijlage(n)) in dit bericht te zien.

Keer terug naar Hauptwerk

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: daant, rien en 5 gasten
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by ST Software for PTF. phpBB.nl Vertaling

 

Copyright (c) 2008 PCorgan.com. All rights reserved. Mail: info@PCorgan.com