Home News Forum Kijk/Luister Sample Sets Vergelijk Benodigdheden Foto's Links Downloads Over ons

 

instellen touchscreens

Toon actieve onderwerpen


Berichten: 21

Geregistreerd: 13 feb 2016 13:16

Bericht 25 sep 2016 21:18

instellen touchscreens

Hallo allemaal,
Ik heb een vraag over het instellen van touchscreens.
Mijn Hauptwerk orgel heb ik nu ongeveer 2 maanden in gebruik,naar alle tevredenheid.
Ik kan nu alleen registers aanklikken met de muis en niet op de touchscreens zelf.
Als ik op een van de twee schermen een register met mijn vinger aanraak,gaat er op het ander scherm een register werken en andersom.
Heeft iemand een idee hoe ik dit op moet lossen?
De touchscreen schermen zijn van Elo ,wel twee verschillende typen,maar met de muis werkt het wel goed.

Hoop op een antwoord van iemand !
Vriendelijke groet
Teus vd Stelt
Werkendam

Berichten: 320

Geregistreerd: 12 dec 2014 14:23

Woonplaats: Zetten

Bericht 26 sep 2016 06:29

Re: instellen touchscreens

Heb je de drivers van Elo zelf geïnstalleerd? Daarna moet je ook een calibratie doen en dan in de software aangeven dat je twee schermen hebt en allebei wilt calibreren. Je vind de driver software (na installatie) vaak rechts onderin bij de icoontjes in de taakbalk.

Ik heb dit ook wel eens gehad, maar dan wel met twee dezelfde schermen. Of het met twee verschillende gaat, k ben benieuwd. Als ze allebei op dezelfde driver kunnen werken wellicht wel.
Avatar gebruiker

Berichten: 11

Geregistreerd: 30 jan 2015 17:12

Bericht 27 sep 2016 21:28

Re: instellen touchscreens

Goedenavond orgel vriend teus,

Ik had twee touchscreens van LG, waarbij ik hetzelfde probleem had als wat jij nu hebt. Ik heb toen LG en diverse mensen geraadpleegd, we kregen het niet voor elkaar.
Heb toen twee nieuwe touchscreens bij Noorlander gekocht, en toen lukte het uit eindelijk wel.
Zover ik weet moet je twee dezelfde type screens hebben.

Berichten: 2621

Geregistreerd: 12 feb 2011 01:09

Bericht 27 sep 2016 22:39

Re: instellen touchscreens

Met 2 Elo schermen moet het goed gaan; dit geeft geen probleem (blijkt ook wel want het heeft gewerkt). Ik heb meerdere werkende Hauptwerk setups gezien.
Ik denk dat qua USB iets gewijzigd is door de plug and play. Het lijkt qua bediening dat de beide USB connectors/poorten verwisseld zijn.
Door opnieuw af te regelen in het Elo configuratie/calibratie prog. kun je dit weer goed krijgen.

Keer terug naar Computers voor Hauptwerk

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast




cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by ST Software for PTF. phpBB.nl Vertaling

 

Copyright (c) 2008 PCorgan.com. All rights reserved. Mail: info@PCorgan.com