Home News Forum Kijk/Luister Sample Sets Vergelijk Benodigdheden Foto's Links Downloads Over ons

 

touchscreen probleem

Toon actieve onderwerpen


Berichten: 35

Geregistreerd: 12 maart 2011 16:27

Bericht 02 sep 2018 18:50

touchscreen probleem

Ik ben nog al dom bezig geweest nu is één van mijn touchsreens buiten dienst het werkt wel
maar niet op een goede manier er staat maar aan één kant het orgel op en een tweede
kan ik er niet op krijgen om b.v. de trekregisters te splitsen ook het boek van Evert/Jan gaf geen uitkomst
al heb ik daar al enorm veel uit kunnen halen
nog bedankt voor het vele veelzijdige dingen die re in staan.

Misschien zit ik nog te slapen :geek: maar ik zie het niet.
het moet volgens mij met een maar simpele klikjes op te lossen zijn maar welke.

Wie kan mij antwoord geven


groetjes Dick

Berichten: 3225

Geregistreerd: 12 feb 2011 01:09

Bericht 02 sep 2018 21:15

Re: touchscreen probleem

Ik ga er van uit dat de beide beeldschermen wel op de PC aangesloten zijn.

Als er geen "blauw scherm" op het 2e scherm staat, dan dit instellen in Windows
1. Rechtsklik op het bureaublad en kies Schermresolutie of Beeldscherminstellingen.
2. Scherm 1 is je hoofdbeeldscherm; scherm 2 is het extra scherm.
3. Scrol naar Meerdere Beeldschermen.
4. Kies voor Deze beeldschermen uitbreiden om van de 2 schermen 1 groot scherm te maken.

In HW kun je dan het 2e scherm instellen via menu View --> Console window 2
Dit staat in de 3e alinea op blz. 57

Berichten: 35

Geregistreerd: 12 maart 2011 16:27

Bericht 03 sep 2018 09:25

Re: touchscreen probleem

Evert Jan

Bedankt voor het snelle antwoord, het werkt weer perfext :D
je boek is net de Bijbel als een appelboom elke keer er aan schudden en er vallen
wel een paar appeltjes af.

vriendelijke groet Dick. :D
Avatar gebruiker

Berichten: 1354

Geregistreerd: 01 dec 2011 12:35

Woonplaats: Barneveld

Bericht 03 sep 2018 09:50

Re: touchscreen probleem

Evert-Jan schreef:Ik ga er van uit dat de beide beeldschermen wel op de PC aangesloten zijn.

Als er geen "blauw scherm" op het 2e scherm staat, dan dit instellen in Windows
1. Rechtsklik op het bureaublad en kies Schermresolutie of Beeldscherminstellingen.
2. Scherm 1 is je hoofdbeeldscherm; scherm 2 is het extra scherm.
3. Scrol naar Meerdere Beeldschermen.
4. Kies voor Deze beeldschermen uitbreiden om van de 2 schermen 1 groot scherm te maken.


Nog een aanvulling: dit kun je ook (in Windows10) snel instellen via "Windowstoets + P".
Wie op kunstof kan spelen, doet het ook graag eens op hout.
Avatar gebruiker

Berichten: 1354

Geregistreerd: 01 dec 2011 12:35

Woonplaats: Barneveld

Bericht 07 sep 2018 13:27

Re: touchscreen probleem

Toch heb ik ook ene probleem met mijn 2 touchscreens, waar ik niet goed uit kom.
Nadat de PC is opgestart, geven beide schermen wel beeld, alleen de rechter reageert niet op aanrakingen. Ik moet dan eerst kalibreren, voordat hij het doet.
Als de PC uit is geweest en ik weer opstart, is hetzelfde probleem er weer. Hij onthoudt niet dat het een touchscreens is.
Ik heb al geprobeerd om de usb-kabel voor touch in een andere USB-poorten te stoppen, maar hij onthoudt het niet.
Als ik naar de kalibratie-instellingen ga, zie ik twee schermen. 1 PNP-scherm en de ander noemt hij AAA. De fabrikant zegt geen drivers te hebben omdat die niet nodig zouden zijn.
Ik kom er niet uit....
Wie op kunstof kan spelen, doet het ook graag eens op hout.

Berichten: 3225

Geregistreerd: 12 feb 2011 01:09

Bericht 07 sep 2018 19:54

Re: touchscreen probleem

En als je het hoofdscherm en 2e scherm in Windows verwisseld?

(trouwens, wat voor merk touchscreen ?)

Keer terug naar Computers voor Hauptwerk

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 2 gasten




Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by ST Software for PTF. phpBB.nl Vertaling

 

Copyright (c) 2008 PCorgan.com. All rights reserved. Mail: info@PCorgan.com