Home News Forum Kijk/Luister Sample Sets Vergelijk Benodigdheden Foto's Links Downloads Over ons

 

Volume presonus 1824c

Toon actieve onderwerpen


Berichten: 488

Geregistreerd: 07 feb 2011 22:44

Woonplaats: Putten

Bericht 07 apr 2020 16:04

Volume presonus 1824c

Vraag over de presonus 1824c
Als ik wat via internet wil beluisteren, krijg ik een oorverdovend geluid.
Hoe kan ik het volume lager zetten. Er is geen Nederlandse handleiding.
Wie kan het me vertellen?
Bij voorbaat dank.\
\Hgr. Tammo
Asrock model X 58 extreme 3 ( CPUSocket) , Intel(R) Core (TM) i7 CPU 950@ 3.07 GHz 3.07 GHz, int.24 gb., win7 prof. 64bits,M-audio ProFire 610 ,HD 1000GB western en de Lexicon MX 300

Berichten: 4374

Geregistreerd: 12 feb 2011 01:09

Bericht 07 apr 2020 18:23

Re: Volume presonus 1824c

Bij de software zit 'Universal Control' en daar zou een audiomixer in zitten. Daarmee kun je het geluid van internet (je webbrowser dus) zachter zetten.
Hoe je die mixer kunt bereiken via Universal Control is mij uit het manual niet duidelijk geworden (pagina 13 en 15 + 16; daar staat wel de MAC versie). Documentatie blijft wat onduidelijk. De Mixer zelf is uitgebreid beschreven.
Verder zit er ook Studio One software bij. en daar zit ook een audiomixer in met Z-mix (blz. 30+31).

Het is even wat uitproberen. Wel onthouden of opschrijven wat je doet, zodat je de zaak terug kan zetten als HW niet meer werkt.

Berichten: 488

Geregistreerd: 07 feb 2011 22:44

Woonplaats: Putten

Bericht 15 apr 2020 18:36

Re: Volume presonus 1824c

Evert-Jan schreef:Bij de software zit 'Universal Control' en daar zou een audiomixer in zitten. Daarmee kun je het geluid van internet (je webbrowser dus) zachter zetten.
Hoe je die mixer kunt bereiken via Universal Control is mij uit het manual niet duidelijk geworden (pagina 13 en 15 + 16; daar staat wel de MAC versie). Documentatie blijft wat onduidelijk. De Mixer zelf is uitgebreid beschreven.
Verder zit er ook Studio One software bij. en daar zit ook een audiomixer in met Z-mix (blz. 30+31).

Het is even wat uitproberen. Wel onthouden of opschrijven wat je doet, zodat je de zaak terug kan zetten als HW niet meer werkt.


Met de feestdagen ben ik weer met het orgel bezig geweest. Het bleek dat de lineoutgangen voor de volle 100 procent open stonden. Ik moet nog kijken hoe alles verder werkt. Best ingewikkeld voor mij. Maar ik kan weer spelen.
Bij 1 set speakers is het volume verschillend. Daar moet ik nog achter zien te komen hoe dat te corrigeren.
Veel gezondheid toegewenst.

Hgr. Tammo
Asrock model X 58 extreme 3 ( CPUSocket) , Intel(R) Core (TM) i7 CPU 950@ 3.07 GHz 3.07 GHz, int.24 gb., win7 prof. 64bits,M-audio ProFire 610 ,HD 1000GB western en de Lexicon MX 300

Keer terug naar Audio / Geluidskaarten voor Hauptwerk

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast




Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by ST Software for PTF. phpBB.nl Vertaling

 

Copyright (c) 2008 PCorgan.com. All rights reserved. Mail: info@PCorgan.com