Pagina 1 van 1

hulp gezocht in Venlo

BerichtGeplaatst: 11 jan 2018 22:21
door Dutchler
Ik zoek een wat hauptwerk-ervaren man/vrouw in de omgeving van VENLO, die mij als hauptwerkbeginner een beetje op weg kan helpen. Intussen heb ik enige orgels geinstalleerd (Domkerk Utrecht, Tholen, Mijdrecht, evm) en speel er met plezier op. Echter zijn er nog erg veel problempjes die opgelost moeten worden. Knakken in de boxen, de luidsterkte der registers of afstemming van boven-, rug- en hoofdwerk. Ook zou ik graag wat meer over de details van dit komplexe computerprogramma ervaren. Is daar iemand, die zin en tijd heeft?

Re: hulp gezocht in Venlo

BerichtGeplaatst: 12 jan 2018 10:13
door Jaap380
Ha Dutchler,

Welkom hier.
Als er niemand in de buurt woont, kun je hier op het forum ook veel vinden via de zoekfunctie. Daarnaast is er een prachtig HW-Handboek verschenen, waar je vrijwel alles uit kunt halen. Te bestellen via forumlid Evert-Jan.

Re: hulp gezocht in Venlo

BerichtGeplaatst: 12 jan 2018 11:24
door Evert-Jan
Aanvullend op het bericht van Jaap: info over het Nederlandstalige HW-Handboek "Hauptwerk in de praktijk" staat in dit topic: viewtopic.php?f=8&t=2945

Dutchler schreef:Echter zijn er nog erg veel problempjes die opgelost moeten worden. Knakken in de boxen, de luidsterkte der registers of afstemming van boven-, rug- en hoofdwerk. Ook zou ik graag wat meer over de details van dit komplexe computerprogramma ervaren.
Dit wordt allemaal beantwoord/behandeld in het boek. Zie ook de inhoudsopgave in bovengenoemd topic.